GAROZĀ IZBŪVĒS ŪDENSAPGĀDES UN KANALIZĀCIJAS SISTĒMU

Datums: 30.06.2020

 

No 2020. gada jūlija SIA “Ozolnieku KSDU” īstenos projektu “Ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu izbūve Garozas ciemā, Salgales pagastā, Ozolnieku novadā”. Projekta ietvaros kanalizācijas un ūdensapgādes tīklu izbūvēs Garozas ciema Krasta, Iecavas un Pļavu ielās.

 

Projekta laikā tiks ierīkoti sadzīves kanalizācijas centralizētie tīkli 1,81 km garumā un izbūvētas divas jaunas kanalizācijas sūkņu stacijas, kā arī centralizētā ūdensvada tīkli 3,42 km garumā. Jauns ūdensapgādes urbuma debits (maksimālais no urbuma iegūstamais ūdens daudzums laika vienībā) būs 2,5 l/s, dziļums – 220 m.

 

Būvniecības darbu laikā tiks atjaunotas un izbūvētas četras ūdens ņemšanas vietas ugunsdzēsības vajadzībām. Atjaunos ūdens ieguves vietas no Velna grāvja un Garozes upes, kā arī no divām grodu akām Iecavas ielā. Jaunas ūdens ņemšanas vietas izbūvēs pie esošā dīķa.

 

Projekta īstenošanai SIA “Ozolnieku KSDU” saņēmusi finanšu ministrijas apstiprinātu Valsts kases aizdevumu 683 849 eiro apmērā. Galvotājs – Ozolnieku novada pašvaldība. Būvdarbi sāksies jūlija vidū, kurus veiks SIA “KULK”.




Atpakaļ